ЛуФору: теплі враження про гольфи
Коли я вперше натрапив на цей бренд, то взагалі не думав купувати щось конкретне, просто шукав теплі речі на осінь.
10 Views

Коли я вперше натрапив на цей бренд, то взагалі не думав купувати щось конкретне, просто шукав теплі речі на осінь.
Довго шукала гольф, який поєднує стиль і комфорт, бо раніше перепробувала багато брендів і завжди щось не підходило — або тканина жорстка, або після кількох прань форма губилася. Коли спробувала LuForu, відразу помітила різницю: гольфи м’які, тримають форму і підходять під будь-який образ, будь то джинси, спідниця чи сукня. Мені подобається, що їх легко комбінувати з аксесуарами, і вони виглядають дорого, хоча насправді зручні для щоденного носіння. Також після прання тканина залишається м’якою і не збирається складками, що для мене великий плюс, бо я люблю, щоб одяг служив довго. Якщо комусь цікаво подивитися, як виглядають моделі, я користуюся цим посиланням: https://luforu.com/katalog/verh/golfy/, там добре видно всі варіанти. Для мене це реально зручно, бо можу швидко підібрати щось нове і бути впевненою, що воно буде комфортним і стильним одночасно. З того часу гольфи стали одними з моїх улюблених речей у гардеробі, бо вони поєднують практичність і елегантність.